Ce ati dori sa imi transmiteti?

joi, 7 iulie 2011

In deriva - Stephanie Gertler

   Este o carte scrisa in special pentru femei (:-D), deoarece exploreaza indeosebi relatia dintre mama si fiica abandonata, precum si sentimentele unei mame care resimte golul lasat in casa, in viata si inima ei de plecarea copiilor la facultate.
   In prim-plan gasim un cuplu, care locuieste intr-un mic orasel numit Drifting (deriva) care are in posesie un hotel. Sotul, numit Eli, este medic veterinar, iar sotia, Claire, psiholog. Impreuna au doi copii: un baiat si o fata, ce sunt plecati la studii intr-un alt oras de scurta vreme. Claire fusese crescuta de tatal ei, mama acesteia parasindu-i inca de cand avea doar cateva luni, in favoarea carierei. Cu ajutorul unui barbat care se cazeaza intr-o zi la hotel, ea incepe sa-si aminteasca de copilaria ei si de cat de mult ii lipsise mama. Fetita venita la hotel este oarba, ceea ce o face pe Claire sa o indrageasca foarte mult si sa o faca sa se simta cat mai confortabil. Povestea se complica odata cu banuielile lui Claire cu privire la cei doi oaspeti, care par ca ascund ceva, in special barbatul.
   Cam atat...mai multe veti descoperi voi daca veti avea curiozitatea sa o cititi. Ce parere aveti?  


O puteti procura de aici.

5 fantasies:

andra lavander spunea...

curiozitatea sa o ciesc? sigur

ioana alexandra spunea...

interesanta descrierea. cred ca merita citita

Anonim spunea...

Pai daca ma iei de la inceput asa, nici nu citesc mai departea! :))

Diana Gavrila spunea...

@ Lavander: ;)
@ Ioana Alexandra: Merita.
@ Laurentzyu: Am zis special, nu exclusiv. Nu cred ca o sa patesti nimic daca o sa o citesti. Din contra!

Silvia spunea...

Am citit cartea,a fost foarte faina, de fapt toate 4 au fost interesante de la Colectia de romane:In deriva, Hotul de spanzuratoare, Floarea soarelui si Promisiune mincinoasa. Merita citite!